KWTC – 24 uren tennis – 2018

Beste KWTC-leden en vrienden,

De 2de editie van ons 24uren tennis event is in aantocht. Na een eerste succesvolle eerste editie vorig jaar waarbij we €1.500 konden overhandigen aan Brandwondenkids Mol, kiezen we dit jaar een ander doel!

Als organisatie hebben we samen besloten om met de opbrengsten van de 24uren tennis een AED-toestel (hartmassagetoestel voor volwassen en jongeren) aan te schaffen. Wij vinden de aanwezigheid van zo’n toestel op onze club zeer belangrijk. Automatische Externe Defibrillator, meer hierover op de website van het Rode Kruis.

Net zoals vorig jaar valt er weer heel wat te beleven. Naast dubbel- en enkel wedstrijden zijn er ook heel wat nevenactiviteiten en randanimatie. Zo pakken we dit jaar uit met een spectaculaire Glow in the dark tennis en reuze springkastelen. Ook de initiatielessen (jeugd) , start2tennis (volwassenen), tennis work-out (Tennissen op muziek), opslagmeter, pool/darts tornooi en onze originele photobooth staan op jullie te wachten.

Naast deze activiteiten zal er ook een bandje voor de nodige muziek zorgen, gevolgd door een spetterende karaoke night en foute party! Tot slot, mogen we jullie verzekeren dat jullie voorzien worden van de nodige food&drinks!

Kortom een prachtig evenement ten voordele van een mooi doel!

Schrijf je in en wij hopen jullie alvast te verwelkomen op de KWTC 24uren tennis!

Robbe Mertens, Jef Muller en Mariken Wouters

No Fields Found.