KWTC-matchmaking

TennisbalBeste KWTC-leden,

De laatste tijd vangen wij geluiden op van meerdere van onze leden die over een winterabonnement beschikken, en waarbij zij ons verklaren dat ze regelmatig spelers te kort komen om dubbel te kunnen spelen. Het is blijkbaar geen makkelijke zoektocht om vervangers te vinden voor iemand die belet is of uitvalt met een kwetsuur.

Anderzijds hebben we elk jaar tal van nieuwe leden, mede ook door het KWTC-start2tennis-programma. Hier vangen we de geluiden op dat mensen in de winter geen groep vinden waarmee ze kunnen meedoen.

De oplossing lijkt ons eenvoudig: breng deze mensen samen en laat ze samen de gaatjes vullen met bereidwillige kandidaten.

Om dit KWTC-matchmaking van start te kunnen laten gaan, hebben we een registratieformulier gemaakt. U duidt erop aan wat u zoekt en verstuurt het samen met uw contactgegevens.

Maandag 15 januari stuurden we de lijst naar alle mensen die zich hebben opgegeven. Er waren 2 aanbieders van speelmogelijkheden en 5 kandidaat spelers. Wij wensen hen goede oplossingen en nieuwe goede tennismaatjes.

Met sportieve groeten,

Het KWTC-bestuur