24 uren tennis ten voordele van Brandwonden Kids.

Beste KWTC-leden en vrienden,

Van 23/6 (18 uur) tot 24/6 (18 uur) presenteert KWTC een fantastisch nieuw event! Namelijk een 24-uur tennis. Bij het horen van 24-uur tennis denken we in de eerste plaats aan tennissen zelf, uiteraard zal dit ook de grootste activiteit zijn! Maar we hebben nog een hele boel andere activiteiten voor jullie in petto! Het leuke aan deze schitterende activiteit is dat al onze opbrengsten naar een goed doel zullen gaan, namelijk: Brand wonden kids! Hieronder vind je de uitgebreide uitleg wat er die 24 uur allemaal staat te gebeuren en hoe alles in zijn werk zal gaan, bovendien vind je hier alle nuttige info omtrent het inschrijven!

Gedurende onze 24 uur zullen we beschikken over 4 tennis terreinen, op 2 van deze tennisterreinen zullen continu enkels en dubbels gespeeld worden, van telkens 1 uur. Per uur dat je komt spelen betaal je 5 euro per persoon, deze inkomsten gaan rechtstreeks naar ons goed doel! (Inschrijven via onderstaand formulier!)

Naast deze hoofdactiviteit hebben we ook een heleboel nevenactiviteiten op de andere 2 tennisterreinen, hieronder vind je een opsomming van deze activiteiten met telkens een korte uitleg (Je kan voor al deze activiteiten ook inschrijven via de website!):

 • Tennis workout:
  Iets dat steeds populairder wordt, is de tennis workout, onder begeleiding van geschoolde trainers is dit een stevig uurtje tennissen op muziek. Alles geven, maar tegelijk de hartslag onder controle houden, een leuke uitdaging voor jong en oud!
 • Opslag meter:
  Gedurende onze 24 uur tennis zal er tussen bepaalde uren een opslag meter opgesteld worden, deze opslag meter toont je hoe hard jij serveert! Durf jij de uitdaging aan te gaan en de persoon te worden met de hardste service! Aarzel dan niet en kom gezellig meespelen. De speler met de hardste service wordt beloond met een fantastische prijs! (Deze activiteit is niet in te schrijven, je kan op de 24 uur tennis zelf voor 1 euro 2X proberen)
 • Interne kidstoer:
  Ook aan onze jongste spelertjes hebben we gedacht. Op zaterdag 24/06 van 10 tot 12 zal er een interne kidstoer plaatsvinden. Dit is een tornooitje voor de jongere spelertjes dat gespeeld wordt in een poulesysteem. Korte, leuke wedstrijdjes afgewisseld met wat coördinatie! En natuurlijk voorzien we een leuk prijsje voor al onze talentjes! (Inschrijven kan vanaf 3 tot en met 7 jaar )
 • Tennis initiatie
  Natuurlijk denken we ook aan de oudere jeugd en voorzien we ook voor hen een tennis initiatie, dus heb jij zin om eens te komen proberen tennissen, aarzel dan niet en schrijf je in voor deze unieke kans! (Inschrijven kan vanaf 9 tot en met 14 jaar.)
 • Start2tennis
  Na de allerkleinste, de oudere jeugd kunnen ook de volwassenen natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje! Daarom organiseren we op zaterdag 24/06 van 14 tot 16 uur een start2tennis moment. Start2tennis is een speciaal tennis traject dat wordt aangeboden aan leden die pas op latere leeftijd beginnen met tennis en dus geen jeugdlessen meer kunnen volgen. Ook hier worden 2 uur initiatielessen gegeven op 2 terreinen. (Let op, wees er snel bij want we kunnen maximum 16 spelers toelaten!)
 • Olympic en bobslee:
  Leuke tennisspelletjes die op bepaalde uren georganiseerd worden! Fun verzekerd!! (Inschrijven voor deze activiteiten is niet nodig.)
 • Glow in the dark tennis (23 tot 3 uur)
  Zonder twijfel de leukste activiteit van onze 24 uur tennis! Een echte aanrader om eens te komen proberen! We bouwen onze tennishal volledig om tot Glow in the dark tennisterreinen, dat houdt concreet in dat de zaal volledig verlicht zal zijn met black lights en dit samen met onze fluoriserende lijnen en netband creëren we een spetterend effect! Om dit alles nog leuker te maken, zal er stevige muziek aanwezig zijn en kunnen we helemaal los gaan! ( Let op, inschrijven is de boodschap, want deze plaatsjes zullen snel weg zijn!)

De 24 uur tennis is er niet alleen voor tennissers, we hebben ook gedacht aan de NIET-tennissers. Voor jullie hebben we gezorgd dat we ook een fantastisch programma aan activiteiten hebben klaarstaan, hieronder vind je een overzichtje:

 • LIVE MUZIEK!! :
  Zowel op vrijdag als op zaterdag avond zullen er 2 verschillende bandjes komen optreden op KWTC, zei zullen voor jullie live de mooiste muziek brengen terwijl u heerlijk geniet van een lekker drankje en versnapering. Dansen is toegestaan, alle remmen los!
 • Lunapark:

Ook voor de jeugd die niet tennist (en de tennissende jeugd uiteraard ook) hebben we een lunapark opgesteld. 5 spelletjes die je kan komen spelen en natuurlijk zullen er op het einde ook 2 winnaars gekozen worden. We zijn alvast razend enthousiast over de fantastische prijs die hier aan vasthangt!

 • Ochtendloop:

Voor de sportievelingen onder ons zal er op zaterdag 24/06 een ochtendloop van ongeveer een 10 tot 15 km voorzien worden. Een mooie tocht door de Wezelse bossen en velden!

 • 21-spel
  Kansmaken op gratis consumpties, dan is deelnemen zeker de boodschap!
 • Springkasteel:

Voor onze jeugd zal er ook gedurende deze 24 uur tennis een geweldig springkasteel opgesteld worden, zodat zowel de tennissers als de niet-tennissers zich volop kunnen uitleven!

Zoals je kan zien zullen er in onze 24 uur tennis prachtige activiteiten worden georganiseerd voor zowel de tennissers als de niet-tennissers, en hierbij voor jong en oud! Inschrijven is dus zeker de boodschap, en doe dit snel want de mooiste uren en leukste activiteiten zitten snel vol!

Tijdens dit event zal er de hele periode een frituur geopend zijn waar u terecht kunt voor heerlijke frietjes en een verfrissend drankje! Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen op dit fantastische evenement en hopen zo een mooi bedrag voor Brand wonden kids bij elkaar te verzamelen!

Met vriendelijke groeten,

KWTC-team

No Fields Found.

KWTC - 24u Tennis - Help Brandwondenkids low