Tennis, wij helpen je op weg!

Het KWTC-start2tennis-programma is een lessenpakket dat we aanbieden aan volwassenen vanaf 18 jaar die nog geen enkele tenniservaring hebben, maar zich aan onze mooie sport willen wagen. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd tennisleraar leert u in groepjes van 3 tot 4 cursisten in 5  lessen van 1 uur wat de basis van tennis inhoudt. Het enige wat u nodig heeft is een goede motivatie, sportieve kledij en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest. Op deze wijze kan u op een speelse maar verantwoorde manier kennis maken met de tennissport.

Heeft u de aansluiting met de reguliere lessenreeks voor de lente gemist dan kan u dat ook privé of in een zelf samengestelde groep volgen.

De tarieven zijn als volgt:

  • 1 speler (privé-les): 5 lessen voor 105 €
  • 2 spelers: 5 lessen voor 62 € per speler (dus 2 x 62 €)
  • 3 spelers: 5 lessen voor 49 € per speler (dus 3 x 49 €)

Voorwaarde is dat u het KWTC-lidmaatschap heeft zodat u correct bent verzekerd en we op uw naam een terrein kunnen reserveren. Zo kan u ook na de les met andere verder komen oefenen.

Heeft u vragen of wil u meer uitleg van Maurizio (instructeur B) kan u hem contacteren op 0475 299 918 of via ons CONTACT-formulier.