Tennis, de mooiste sport. Wij helpen je op weg!

Het KWTC-start2tennis-programma is een lessenpakket dat we aanbieden aan volwassenen vanaf 18 jaar die nog geen enkele tenniservaring hebben, maar zich aan onze mooie sport willen wagen. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd tennisleraar leert u in groepjes van 3 tot 4 cursisten in 8 lessen van 1 uur wat de basis van tennis inhoudt. Het enige wat u nodig heeft is een goede motivatie, sportieve kledij en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest. Op deze wijze kan u op een speelse maar verantwoorde manier kennis maken met de tennissport.

We starten op zaterdag 13 januari 2018. Gedurende 8 opeenvolgende weken volgt u een uur les in de periode tussen 16u00 en 18u00. De kostprijs om deel te nemen is 69,- Euro. Voorwaarde is dat u nog niet over een klassement bij Tennis Vlaanderen beschikt. Wij voorzien wel dat, indien dit nog niet het geval zou zijn, wij u aansluiten bij Tennis Vlaanderen zodat u tijdens deze activiteit ook correct bent verzekerd. Na de 8 lessen, indien u door de tennismicrobe bent gebeten, kan u het KWTC-lidmaatschap aanvragen zodat u op eigen initiatief de tennissport op onze terreinen kan beoefenen of kan deelnemen aan verdere lessenreeksen of individuele lessen van onze trainers.

We starten gelijktijdig met een lessenpakket voor volwassenen die het start2tennis-programma al hebben doorlopen en hun training willen verder zetten. Andere meer gevorderde spelers zijn uiteraard ook welkom. Het KWTC-lidmaatschap is hier een vereiste. We stellen weer groepjes samen van 3 à 4 spelers van hetzelfde niveau en trainen 8 opeenvolgende weken gedurende een uur in de periode tussen 18u00 en 20u00. De prijs voor deelname bedraagt 69,- Euro.

Heeft u vragen of wil u meer uitleg van Maurizio (instructeur B) kan u hem contacteren op 0475 299 918 of via ons CONTACT-formulier.

Inschrijven voor zowel de lessen start2tennis als gevorderde volwassenen was mogelijk tot 31 december 2017.

Geïnteresseerden voor een volgende sessie wenden zich best rechtstreeks tot Maurizio via het KWTC-contactformulier.