Tennis, wij helpen je op weg!

Het KWTC-start2tennis-programma is een lessenpakket dat we aanbieden aan volwassenen vanaf 18 jaar die geen of weinig tenniservaring hebben, maar zich aan onze mooie sport willen wagen. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd tennisleraar leert u in groepjes van 3 tot 4 cursisten in 5 of 7 lessen van 1 uur wat de basis van tennis inhoudt. Het enige wat u nodig heeft is een goede motivatie, sportieve kledij en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest. Op deze wijze kan u op een speelse maar verantwoorde manier kennis maken met de tennissport.

Start2tennis statuut – Ben je een absolute leek op vlak van tennis of ben je 5 jaar of langer niet meer actief en heb je nog slechts maximum 5 punten volgens Tennis Vlaanderen, dan kunnen wij jou voor 1 kalenderjaar het statuut Start2Tennis geven. KWTC sluit je dan aan bij de onze tennisfederatie, Tennis Vlaanderen, zodat je correct bent verzekerd. In dit statuut kan je deelnemen aan de drie lessenreeksen die per kalenderjaar plaats vinden:

  • winterreeks (januari-februari) van 7 lessen gedurende 7 weken
  • voorjaarsreeks (mei-juni) van 5 lessen gedurende 5 weken
  • najaarsreeks (september-oktober) van 5 lessen gedurende 5 weken

Wil je daarnaast gebruik maken van onze zomerinfrastructuur, net zoals de andere KWTC-leden, dan kan je je als KWTC-lid aansluiten aan het speciale start2tennis-tarief van 65€. Hiermee heb je dezelfde rechten als alle andere KWTC-leden en heb je dus toegang tot het online reserveringssysteem voor de terreinen. Meer info op onze KWTC-lidgeld pagina.

Ben je KWTC-lid in de categorie volwassene of senior en ben je nog een beginnend tennis speler dan kan je deelnemen aan deze groepslessen voor beginners.

We starten met de start2tennis winterreeks 2020 op zaterdag 11 januari 2020. Gedurende 7 opeenvolgende weken volgt u een uur les in de periode tussen 15u00 en 18u00 op zaterdag. De kostprijs om deel te nemen is 69,- Euro.

Indien u door de tennismicrobe bent gebeten, kan u het KWTC-lidmaatschap aanvragen zodat u vanaf april 2020 op eigen initiatief de tennissport op onze terreinen kan beoefenen. Elk KWTC-lid (alle categorieën spelende leden) kan ook privéles volgen bij een van onze gediplomeerde trainers. Je mag dit uiteraard ook zelf per groepje organiseren in samenspraak met een trainer.

Inschrijven voor de start2tennis winterreeks 2020 hebben we afgesloten op 6 januari 2020.

Heeft u vragen of wil u meer uitleg van Maurizio (instructeur B) kan u hem contacteren op 0475 299 918 of via ons CONTACT-formulier.