Tennis, de mooiste sport. Wij helpen je op weg!

Het KWTC-start2tennis-programma is een lessenpakket dat we aanbieden aan volwassenen vanaf 18 jaar die nog geen enkele tenniservaring hebben, maar zich aan onze mooie sport willen wagen. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd tennisleraar leert u in groepjes van 3 tot 4 cursisten in 5 lessen van 1 uur wat de basis van tennis inhoudt. Het enige wat u nodig heeft is een goede motivatie, sportieve kledij en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest. Op deze wijze kan u op een speelse maar verantwoorde manier kennis maken met de tennissport.

We starten op donderdag 3 mei 2018. Gedurende 5 opeenvolgende weken volgt u een uur les in de periode tussen 20u00 en 22u00 op dinsdag of donderdag. De kostprijs om deel te nemen is 49,- Euro. Voorwaarde is dat u nog niet over een klassement bij Tennis Vlaanderen beschikt. Wij voorzien wel dat, indien dit nog niet het geval zou zijn, wij u aansluiten bij Tennis Vlaanderen zodat u tijdens deze activiteit ook correct bent verzekerd. Na de 5 lessen, indien u door de tennismicrobe bent gebeten, kan u het KWTC-lidmaatschap aanvragen zodat u op eigen initiatief de tennissport op onze terreinen kan beoefenen of kan deelnemen aan verdere lessenreeksen of individuele lessen van onze trainers.

We starten gelijktijdig met een lessenpakket voor volwassenen die het start2tennis-programma al hebben doorlopen en hun training willen verder zetten. Andere meer gevorderde spelers zijn uiteraard ook welkom. Het KWTC-lidmaatschap is hier een vereiste. We stellen weer groepjes samen van 3 à 4 spelers van hetzelfde niveau en trainen 5 opeenvolgende weken gedurende een uur les in de periode tussen 20u00 en 22u00 op dinsdag of donderdag. De prijs voor deelname bedraagt 49,- Euro.

Heeft u vragen of wil u meer uitleg van Maurizio (instructeur B) kan u hem contacteren op 0475 299 918 of via ons CONTACT-formulier.

Inschrijven voor deze lessenreeks start2tennis en gevorderde volwassenen is niet meer mogelijk. De volgende lessenreeks start in het najaar van 2018.