Tennis, wij helpen je op weg!

Het KWTC-start2tennis-programma is een lessenpakket dat we aanbieden aan volwassenen vanaf 18 jaar die nog geen enkele tenniservaring hebben, maar zich aan onze mooie sport willen wagen. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd tennisleraar leert u in groepjes van 3 tot 4 cursisten in 5  lessen van 1 uur wat de basis van tennis inhoudt. Het enige wat u nodig heeft is een goede motivatie, sportieve kledij en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest. Op deze wijze kan u op een speelse maar verantwoorde manier kennis maken met de tennissport.

Vanaf 16 april 2019 starten we met start2tennis Lente 2019 op dinsdagen en donderdagen tussen 20u00 en 22u00 gedurende 5 opeenvolgende weken. De kostprijs om deel te nemen is 49,- Euro. Voorwaarde is dat u een beginner bent of over een klassement, 3 punten beschikt bij Tennis Vlaanderen. Wij voorzien wel dat, indien dit nog niet het geval zou zijn, wij u aansluiten bij Tennis Vlaanderen zodat u tijdens deze activiteit ook correct bent verzekerd. Na de 5 lessen, indien u door de tennismicrobe bent gebeten, kan u het KWTC-lidmaatschap aanvragen zodat u na de lessenreeks op eigen initiatief de tennissport op onze terreinen kan beoefenen of kan deelnemen aan verdere lessenreeksen of individuele lessen van onze trainers.

Inschrijven voor deze lessenreeks start2tennis Lente 2019, beginners en gevorderde volwassenen kan tot en met 7 april 2019.

Heeft u vragen of wil u meer uitleg van Maurizio (instructeur B) kan u hem contacteren op 0475 299 918 of via ons CONTACT-formulier.