Op zaterdag 12 februari is onze traditionele dropping er weer. Net zoals vorige edities wordt dit ongetwijfeld weer een schot in de roos!

Dit jaar kunnen jullie getuigen zijn van een prachtig huwelijk (tussen wie kunnen we nog niet verklappen 😉)! Of dit huwelijk volledig volgens plan verloopt is nog maar de vraag… Schrijf je in met je groep/team en ontrafel mee het mysterie omtrent het huwelijk!

Onze dropping is een spannend mysterie dat jullie moeten zien op te lossen aan de hand van verschillende opdrachten. Jullie zullen met een busje gedropt worden aan de start van dit spannend avontuur en vervolgens een tocht afleggen van ongeveer 5 km.

Het eerste groepje vertrekt vanaf 18u, vervolgens zullen om de 15 minuten aansluitend de volgende groepjes vertrekken.

Onderweg wordt een standje voorzien waar jullie kunnen genieten van een heerlijk drankje! Op het einde van jullie avontuur voorzien we een heerlijke snack voor elke deelnemer! Napraten en conclusies trekken over ons mysterie kan dan na de dropping in ons gezellige clubhuis Brik Pilée.

Ben je jonger dan/of 15 jaar, dan betaal je 5.0€/persoon. Ben je ouder dan 15 jaar dan betaal je 7.5€/persoon!

Dus speurneuzen, klaar voor de uitdaging? Schrijf je dan via onderstaande link in ten laatste donderdag 10 februari! Let op, op vrijdag 11 februari krijgen jullie via mail (opgegeven mailadres) een belangrijke boodschap: jullie vertrekuur voor deze spannende tocht!

Tot dan!