COVID-maatregelen vanaf 1-11-2021

Beste KWTC-leden en vrienden,

Zoals jullie uit de media hebben kunnen vernemen, gelden er vanaf dit weekend allerhande nieuwe maatregelen ook wat betreft de sport en horeca. Deze zijn terug te vinden op de sites van de overheid:

Om het ons allen makkelijk te maken hebben wij de zaken die voor onze club van toepassing zijn even op een rijtje geplaatst:

  • Dragen van een mondmasker is verplicht in de gemeenschappelijke ruimten, andere dan horeca. Dus kleedkamers, toegang tot de sporthal, toiletten , enz…
  • Sporten mag zonder een mondmasker te dragen
  • Barpersoneel en lesgevers dienen een mondmasker te dragen
  • Men mag de kleedkamer maximaal 15 minuten gebruiken
  • Iedereen die het clubhuis wil betreden om een consumptie te nuttigen, dient een Covid Safe pas samen met een identificatie te tonen aan de vrijwilliger achter de bar. Deze zal uw pas scannen en verifiëren of deze u toebehoort. Bij groen licht krijgt u toegang tot het clubhuis zonder dat u een mondmasker dient te dragen. Maak het onze vrijwilligers makkelijk en toon aub spontaan uw coronapas.

Mensen zonder geldige coronapas kunnen consumpties nuttigen buiten op het terras van het zomerclubhuis en kunnen alle toiletten bezoeken mits het dragen van een mondmasker.

We begrijpen dat dit niet leuk is, maar het is de regelgeving. Bij niet naleven van deze regels zijn er ook strenge straffen voorzien tot 500€ voor onze bezoekers en tot 2500€ voor de club. We hopen dan ook op ieders begrip dat we hier streng op moeten zijn want dergelijke boeten kan onze club zich niet veroorloven. We kunnen hierrond dan ook geen compromissen toestaan.

Met wat goede wil komen we ook hier samen doorheen. Het tennisplezier moet primeren met nadien gezellig samenzijn bij het nuttigen van een drankje.

Wees aub constructief in de benadering van onze barvrijwilligers met betrekking tot de coronapas.

Sportieve groeten,

KWTC-kern