Eerste tenniskamp voor volwassenen is voltreffer!

Het weekend van 16 t.e.m. 18 juli vond ons eerste tenniskamp voor volwassenen plaats.  Een voltreffer was het!

Op vrijdag om 18u vlogen we erin met een tennisworkout op muziek.  Op deze manier leerde iedereen elkaar kennen op een leuke, maar blijkbaar vrij vermoeiende manier. 🙂  Met een Italiaanse avond werd de eerste avond gezellig afgesloten.

Na een ontbijtkoek en een koffie op zaterdagmorgen ging de ene groep op golfinitiatie, terwijl de andere groep tennisles kregen van onze KWTC-trainers.

In de namiddag wisselden beide groepen van activiteit. “Funtennis” met de ganse groep deed het kind in alle spelers naar boven komen.  Schitterend om te zien!

‘s Avonds volgde, na opnieuw een prosecco’ke en een pizza-diner (ze waren trouwens keilekker!!!) nog een gevarieerde quiz (met dank aan Robbe!).  Ludieke vragenrondes en spelletjes wisselden elkaar af.  Alleszins een dikke 10 voor “sfeer en gezelligheid”!  Degenen die zichzelf voorzien hadden van een slaapplek konden ter plaatse overnachten.

Na een stevig ontbijt zorgden de KWTC-trainers opnieuw voor een stevige tennistraining.  Deze keer werd er gefocust op het dubbelspel.  De geleerde tactieken zouden in de namiddag van pas komen in de afsluitende dubbelnamiddag.  Ook een wedstrijdje “kubben” kwam aan bod. Een sfeervol weekend met een SUPERTOFFE GROEP werd afgesloten met lekker tapa’s!

Dikke merci aan de organiserende trainers, helpers en vrijwilligers!!!