KWTC-clubmailing 5 juni 2021

Beste KWTC-leden,

Nu het zonnetje stilaan meer en meer van de partij is, garanderen we bij KWTC een toffe zomer!  Daarom kondigen we jullie onderstaande leuke activiteiten aan voor volwassenen:

KWTC Clubavond op zaterdag 19 juni vanaf 19u: Maurizio en Joerie organiseren voor alle leden een toffe clubavond.  Alle niveaus vanaf startende tennisser tot wedstrijdspeler zijn welkom.  Inschrijven via onze website.

KWTC Zomertennis: de eerste speelperiode loopt op zijn einde.  Vanaf 14 juni t.e.m. 25 juli loopt alweer de tweede speelperiode. Heb je je in het begin onmiddellijk ingeschreven voor deze tweede periode hoef je nu niets meer te doen.  Je bent er sowieso bij!  Ben je nog niet ingeschreven en heb je zin om wat wedstrijdjes te spelen, dan kan je je vanaf nu inschrijven via de wedstrijdsite Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 11 juni.

  • Reeksen: enkel heren, enkel dames en dubbel (je kan zowel als herenkoppel, dameskoppel of gemengd koppel inschrijven)
  • In poulevorm waarbij gelet wordt op je spelniveau om de poules te vormen
  • Ongeveer 1x per week een wedstrijd spelen (zelf te plannen)
  • Inschrijvingsgeld bedraag 5 euro per inschrijving in een reeks voor KWTC-leden voor alle speelperiodes. Niet-leden van KWTC betalen 30 euro per speelperiode per inschrijving.

NIEUW!!!: Tenniskamp voor volwassenen vanaf vrijdagavond 16 juli tem zondag 18 juli: voor de eerste keer, een combinatie van tennis en andere activiteiten in een gezellige sfeer.  Het volledige weekendprogramma, bijkomende informatie en het online inschrijvingsformulier via onze website.  Net als voor het jeugdkamp is snel inschrijven de boodschap!

Najaarsinterclub: Het is weer zo ver. Jullie kunnen inschrijven voor de najaarinterclub die zoals in 2019 en 2018 doorging gedurende 5 weekends van eind augustus tot eind september. Informatie en inschrijven op onze website.

EK2021 pronostiek. Mathijs wil het  komende EK entertainen. We duimen voor de Belgen en willen er een leuk spel van maken door een pronostiek op te zetten. Lees er alles over op onze website.

We hebben dus met zijn allen weer heel wat voor de boeg. Doe mee en we maken er samen een leuke zomer van.

Met sportieve groeten,

KWTC-kern.