KWTC-zomerslotevent – 29-09-2018

Beste KWTC-leden en vrienden,

Indien je vandaag, 23-09, uit het venster naar buiten kijkt, is tennis wel het laatste waar je aan denkt. Maar het weer slaat om. Neem hier een kijkje. We evolueren weer naar weertype 8 en meer en dat is ideaal voor ons aanstaande KWTC-zomerslotevent. Met dit event willen wij op 29 september op aangename wijze, samen met jullie het tennis zomerseizoen afsluiten.

We hebben die dag heel wat activiteiten gepland waarvan hier het overzicht en de aanvangsuren:

  • 13u30 – Ladder finales – Enkel Dames reeksen 1-3 – Enkel Heren reeks 5 – Jeugd reeksen 1-2
  • 16u00 – Ladder finales – Enkel Heren reeksen 1-4
  • 16u00KIDS-piratentennis voor kidskleur wit/blauw/rood: schrijf hier in!
  • 17u30 – Ladder finales – Dubbel reeksen 1-4
  • 19u30 – Dubbelavond jeugd (vanaf kidskleur oranje) en volwassenen
  • 22u00 – Feestje voor iedereen

We organiseren ook een Paella diner tussen 18u00 en 20u00. We maken een Paella op basis van kip wat iedereen wel lust en bij veel inschrijvingen maken we ook een vis paella erbij om de keuze te vergroten. Iedereen kan hieraan deelnemen mits voorafgaandelijke inschrijving voor de kostprijs van 15 Euro en 8 Euro voor een -13 jarige en helemaal gratis voor elke KWTC-vrijwilliger. Deze zomer hebben we heel wat activiteiten gehad die niet zouden kunnen doorgaan zonder de vele vrijwilligers die ons hun diensten kosteloos ter beschikking stelden. Om hen te bedanken zijn zij allen van harte uitgenodigd aan het Paella diner deel te nemen en dat kunnen ze kosteloos doen.

Hieronder vind je een inschrijfformulier waar je per persoon dient in te schrijven. Vermits je zelf dient aan te duiden of je vrijwilliger bent of niet, is het administratief voor de organisatie eenvoudiger om per persoon in te schrijven. Inschrijven voor de Paella kan tot donderdag 27 september.

Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten op 29 september 2018.

Het KWTC-bestuur