Tornooiplanning consulteerbaar ‘en’ Schrijf in voor de nevenactiviteiten!

Beste KWTC-leden en vrienden,

Het feestjaar 2017 brengt voorspoed voor Koninklijke Wezel TennisClub. Onze 65e editie van het het zomertornooi start als een recordjaar wat de inschrijvingen betreft. De heren 1 Belgian Circuit zijn met 36 waaronder 4 spelers met klassement A nationaal. Het reguliere tornooi telt 1.270 inschrijvingen, een absoluut record. Volgende week komen daar traditioneel een 30-tal dames 1 Belgian Circuit speelsters bij.

Spelers uit een 70-tal clubs hebben ingeschreven voor ons tornooi. De top 5 zijn: KWTC 373, Field 202, Mol 133, Lommel 122 en GT 42. Samen met alle anderen zullen zij gedurende 14 dagen een 800-tal wedstrijden afwerken. Een tennisfeest voor de duizenden bezoekers van ons tornooi. Nu nog duimen voor schitterend weer.

De overzichten van de tabellen en dagplanningen vind je hier:

Morgen om 19u00 beginnen we reeds met de heren Belgian Circuit pre-kwalificatie. Je kan de wedstrijden en hun tijdstip steeds zien in de dagplanning.

Naast het sportieve zijn er weer een aantal plezante nevenactiviteiten. Voor de meeste ervan moet je op voorhand inschrijven. Hier een overzicht met links naar de inschrijvingspagina.

  • Donderdag 3 augustus is er de “Back to school Quiz” georganiseerd door de jeugd – Inschrijven tot 3 augustus
  • Vrijdag 4 augustus is er de “Latin Night” waarvoor je niet moet inschrijven, enkel opdagen.
  • Zaterdag 5 augustus is er het “Walking dinner” ter ere van 65 jaar KWTC en ten voordele van Help Brandwonden Kids – Inschrijven tot 3 augustus
  • Donderdag 10 augustus is er de traditionele “Mosselavond” – Inschrijven tot 7 augustus

Daarnaast is er nog onze Catering en de Cocktailbar. Alle details vind je op onze tornooipagina.

Wij hopen jullie allen te mogen ontmoeten op ons jaarlijks sportief feest, het KWTC-sterrentornooi.

Het KWTC-bestuur