KWTC-friettent tijdens het 65e sterrentornooi

Beste KWTC-leden en -vrienden,

De KWTC-fiettent tijdens het KWTC-sterrentornooi is een activiteit die elk jaar een grote financiële steun betekent voor onze clubwerking. Elk jaar kunnen we rekenen op vele van onze IC-ploegen en KWTC-vriendengroepen om de frituur te helpen uitbaten.

Ook dit jaar hebben we de tornooi-catering beperkt tot een grote professionele frituur. Rest ons enkel nog een menu samen te stellen en een werkrooster op te stellen zodat we het ganse tornooi de frituur kunnen open houden. Het Menu en een eerste aanzet van het werkrooster kan je hier al vinden.

Voor het werkrooster hebben we al invullingen. Onze wielerclub zal de finaledag, 13 augustus, verzorgen en de IC-ploeg en vriendengroep van Jefke Willems zal zoals ook de vorige jaren de mosselavond verzorgen. Bedankt alvast beiden.

Rest ons nog de overblijvende plekken in het rooster in te vullen. Kandidaten kunnen zich melden bij Diane en dat via diane.helsen@kwtc.be.

Wij rekenen op de IC-kapiteins om hun ploegen warm te maken voor ons project maar ook op alle andere actieve kartrekkers die met hun enthousiasme een groep kunnen samenstellen. In het verleden heeft het al gewerkt. Als we der samen de schouders onder zetten, zal het nu ook werken.

Dank bij voorbaat,

KWTC-bestuur