KWTC-vrijwilligersdag – 4 september 2016

Beste KWTC-leden, beste vrienden,

Het 64e KWTC-sterrentornooi is weeral 10 dagen achter de rug en ondanks het mindere weer was het een geslaagd event. Een geslaagd event omdat we steeds kunnen rekenen op vele trouwe en enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn niet alleen actief tijdens het tornooi maar velen onder hen ook lang voor en na het tornooi. Wie zijn deze vrijwilligers?

  • De wedstrijdleiding. Elke dag gedurende vele uren hebben: Kristel Van Hoof, Jefke Willems, Diane Helsen, Robbe Mertens en Tom Cuypers zich ingezet om Erik Morren bij te staan en het tornooi in goede banen te leiden.
  • Terreinverzorgers. Elke dag, reeds vroeg in de ochtend hebben Peter Mertens en Jef Muller, terreinverantwoordelijke Kris Muller bijgestaan om de terreinen hun perfecte staat te geven.
  • Catering. Vele IC-kapiteins hebben met hun ploeg de frituur bemand of de cocktail bar uitgebaat, naast de nog vele ander teams die spontaan zijn ontstaan en deze taken op zich hebben genomen.
  • De onzichtbaren. Vele vrijwilligers zijn al maanden en weken op voorhand bezig alles in goede banen te leiden.
    • Opkuis-team. Een paar weken voor het tornooi hebben we ons domein netjes opgekuist.
    • Tentopbouw-team. De maandag van het tennis- en biebelkamp hebben een ploeg van 8 vrijwilligers de tentenbouwer bijgestaan om de tent op te bouwen en hebben zo extra kosten voor de club bespaart.
    • Er zijn steeds de onzichtbare vrijwilligers die hier en daar een hand uitsteken en de vuilbakken ledigen, rommel opruimen, tafels helpen klaarzetten, affiches maken en uitdragen, enz… Dank aan hen.
    • Opruim-team. 17 augustus is het domein opgeruimd.
    • Tentafbraak-Team. 22 augustus heeft een team de tent mee helpen afbreken wat eveneens weer een slok op de borrel oplevert in de kosten van de tent.

Voor al deze vrijwilligers, te veel om hier op te noemen maar onmisbaar in het geheel van de organisatie, organiseren we zondag 4 september aanstaande een KWTC-vrijwilligersdag. Het doel is om samen terug te blikken op een geslaagd event en te genieten van elkaars dankbaarheid dat we dit samen hebben gerealiseerd.

Het idee is om vanaf 14u00 mekaar te ontmoeten en een balletje te kloppen met spontaan uit de aanwezigen samen te stellen teams, of een spelletje pétanque te spelen of gewoonweg te genieten van elkaars gezelschap op het terrasTegen 17u00 begint dan, weer een team van vrijwilligers, met het klaarmaken van een paella voor alle aanwezigen.

Wij nodigen alle vrijwilligers en hun partners uit en bieden hen het aperitief en de paella gratis aan. Vandaar dat we ook willen vragen om ten laatste tegen 31 augustus aan Diane Helsen te melden wie er komt, want ook de paella-vrijwilligers verdienen ons respect. Stuur best een e-mail naar Diane via diane.helsen@kwtc.be. Mocht u nog andere mensen, die niet als vrijwilliger aan het tornooi hebben bijgedragen, willen meebrengen, kan dat zonder probleem al vragen wij dan een bescheiden bijdrage voor het aperitief en de paella van 8€ per persoon.

4 september staat er nog meer te gebeuren op KWTC en wel vanaf 10u00 ‘s morgens. Zo organiseert onze jeugdwerking een “Open Clubdag met ouder-eindtornooi” en een “Tennis Workoutsessie”. Meer informatie, de dagplanning en inschrijven hier. Aanwezigen die willen blijven hangen en meedoen aan de paella kunnen zich eveneens inschrijven via Diane aan 8€ pp of gratis indien ook zij vrijwilliger waren tijdens ons tornooi.

Laten we er een fijne KWTC-vriendendag van maken.

Het KWTC-Bestuur