KWTC-nieuwsbrief – KWTC-clubkledij beschikbaar om te passen en bestellen !

Beste KWTC-leden en vrienden,

De winter-BBQ van onze jeugd was weer een succes. 250 deelnemers stonden garant voor een plezante avond. De jeugdwerking dankt alle aanwezigen en onze medewerkers voor hun blijvend engagement.

11781703_823073077810168_6467761678579994982_nWe hebben de KWTC-clubkledij uitgebreid met een trainingspak voor de jeugd en volwassenen en een hoodie voor de volwassenen. De pasmodellen zijn allemaal geleverd en beschikbaar in het clubhuis. Zaterdag van 10u30-12u00 en woensdag en donderdag van 18u00-20u00 kan u uw keuze komen maken. Wij zullen deze kleding het ganse seizoen door aanbieden aan inkoopprijzen. Deze kan u hier vinden. Wenst u uw kledij nog voor de aanvang van de IC-2016 te ontvangen, bestel dan voor 20 maart as via deze link.

Zaterdag 26 maart organiseren we een opkuisdag om onze club voor te bereiden op het zomerseizoen. Er staan weer tal van karweien op het programma. We starten vanaf 09u00 en hopen weer op vele vrijwilligers zodat we samen deze taken snel en volledig kunnen afwerken.

Ter voorbereiding van de Interclub 2016 hebben we de kapiteinsvergadering gepland op 18 maart om 19u00 stipt. Hier bepalen we samen de speeldagen en leggen we de nadruk op nieuwigheden in het reglement. In aansluiting hierop om 20u00 is er een KWTC-stakeholder brainstorming. Het KWTC-bestuur wil met alle KWTC-stakeholders, brainstormen en van gedachten wisselen over waar het met onze dierbare club de volgende jaren naar toe moet. We willen onder moderatie van Noël en Frank alle thema’s aansnijden die voor onze club van belang zijn. We verwelkomen graag alle IC-kapiteins , de jeugdwerking, de trainers en de tornooileiders om samen met ons te bouwen aan de toekomst.

10 april starten we het zomerseizoen met de start van de zomerlessen voor de jeugd en een happy hour voor alle leden van 14u00-16u00 in Brik Pilée.

Vergeet ook onze wielervrienden van WTC Brik Pilée niet, zij beginnen aan hun seizoen met de algemene vergadering van 9 maart in Brik Pilée.

Voor de lente begint, zijn er tal van zaken te organiseren en in te schrijven. U vindt ze hier.

KWTC events waarvan de inschrijfmodule op onze website aanwezig is:

Events waarvan de inschrijving op de Tennis Vlaanderen website dient te gebeuren maar waarvan de links op onze website te vinden zijn:

En het spreekt voor zich dat al deze events en de dead-lines terug te vinden zijn in onze KALENDER.

NIEUW: Via de contactpagina van onze website kunnen ook niet leden van KWTC zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dit kan nuttig zijn voor KWTC-sympathisanten die zo op de hoogte wensen te blijven van onze activiteiten.

Met vriendelijke groeten,

Het KWTC bestuur