Interclubploegen 2016 definitief.

Beste KWTC leden, beste interclubspelers,

Vanaf nu zijn de KWTC-interclubploegen definitief ingediend bij Tennis Vlaanderen. De ploegen van de volwassenen vind je hier en deze van onze jeugd hier.

2016 gaat weer een prachtig IC jaar zijn. Met in het totaal 53 ploegen staat er weer heel wat op het programma. 1 nationaal veteranenteam, 31 teams volwassenen en 21 jeugdteams. Hierbij valt op dat alle categorieën goed zijn vertegenwoordigd al is de jeugd de sterkste groep. De mensen uit start2tennis hebben ook weer ploegen gevormd waardoor ze samen met de jeugd de toekomst voor onze club goed onderbouwen. Aan de andere zijde van het spectrum hebben, toch meer dan ooit, leden beslist niet te stoppen met IC maar te kiezen voor de recreatieve dubbelreeksen, waarvan we der nu 4 hebben. Een mooi tennisvoorjaar is dan ook geen loze voorspelling.

Vorig weekend hebben wij de voorlopige opstelling al aan u meegedeeld via onze website en er u op gewezen in onze nieuwsbrief. Dit concept, het een week vroeger publiceren van deze belangrijke inhoud en u te vragen dit even te controleren of alles OK is, bleek een successtrategie te zijn. Binnen de 24 uren liepen alle opmerkingen binnen, waren de correcties door ons secretariaat uitgevoerd en de resultaten hiervan gepubliceerd op onze website.

De inschrijvingen voor de interclub 2016 waren eveneens een belangrijke en interessante test van onze online inschrijfmogelijkheden. Onze ervaring is dat het verwerken van de inschrijvingen veel vlotter ging daar de informatie eenvormig was weergegeven en er geen onduidelijkheden aanwezig waren. De fouten die we toch hebben gemaakt, kwamen dan ook niet uit deze inschrijvingen voort. Een positieve ervaring dus.

We willen er nogmaals op wijzen dat de gegevens die wij van onze leden hebben maar zo accuraat zijn als de gegevens in hun spelersprofiel op de Tennis Vlaanderen website.  Dit controleren en mogelijk corrigeren is dan ook van belang daar dit de officiele contactgegevens zijn die zowel wij als andere clubs gebruiken voor communicaties omtrent interclub en tornooien.

Verder willen wij u nog attent maken op een heel aantal activiteiten die u via ons website rechtstreeks en onrechtstreeks kan inschrijven.

KWTC events waarvan de inschrijfmodule op onze website aanwezig is:

Events waarvan de inschrijving op de Tennis Vlaanderen website dient te gebeuren maar waarvan de links op onze website te vinden zijn:

En het spreekt voor zich dat al deze events en de dead-lines terug te vinden zijn in onze KALENDER.

Met vriendelijke groeten,

Het KWTC bestuur