Eindronde intergewestelijke interclub

Beste KWTC-vrienden,

Na ons fantastisch zomertornooi is het altijd even stil aan de Tennislaan 5 in Wezel. Even maar want een aantal van onze interclub teams zijn al druk aan de slag in de eindrondes.

Siebe Pauwels en Tibe Schillebeekx onder begeleiding van hun ouders en hun trainer Maurizio hebben het in de intergewestelijke interclub, eindronde nationaal in de categorie U09 afdeling 3 (10-10ptn) gebracht tot de halve finale. Gisteren was T.C Lovanium te sterk voor onze jongens. Met hun prestatie hebben ze wel een plaats verdiend bij de 4 beste teams van België en verdienen zo onze waardering. We zijn trots op hen en iets zegt ons dat we de volgende jaren nog van hen gaan horen. Proficiat jongens.

Bij de volwassenen zijn er nog 2 ploegen van onze club in de running voor een gooi naar de titel:

Kapitein Mark Wyers en zijn team spelen nu zaterdag 29 augustus 2015 om 13u thuis de 1/8 finales van de eindronde van de intergewestelijke interclub, Heren 35 afdeling 3 (80-140ptn)tegen T.C. Cheval Blanc. Het wordt alvast goed weer om te komen supporteren voor onze heren.

De revelatie van het interclubseizoen 2015 is het team van kapitein Tom Vanruysseveldt. Deze winter begonnen met start to tennis en meteen kampioen van Limburg bij de Heren (4 spelers) afdeling 7 (20-25ptn). Zij spelen hun 1/8 finale van de eindronde nu zondag 30 augustus 2015 uit tegen T.C. Sirault – Rue Jules Ruelle, 18 – 7332 Sirault. Supporters die hen willen gaan aanmoedigen in Sirault melden zich best eerst bij Tom. Maak er een fijne dag van zondag en breng de overwinning naar Wezel.

DAVIS CUP

Van 18 tot 20 september speelt ons Belgian Davis Cup team de halve finale tegen Argentinië. 18 september om 14u00 starten de twee enkel matchen. 19 september om 16u00 het dubbelspel en 20 september 14u00 weer twee enkels. Wie onze jongens in Vorst Nationaal wil gaan toejuichen kan hier terecht voor meer informatie.

Vandaag 25-08 nieuws ontvangen van onze buren: T.C. Field.

Deze week organiseren zij voor de eerste maal een dames 50+ en heren 55+ tornooi in samenwerking met de Molse sportraad. De wedstrijden vinden plaats overdag tussen 10u00 en 17u00. Vrijdag hebben ze allerlei leuke dingen op het programma staan met oa van 14u30 tot 15u30 een happy hour in hun Hossa Hut. KWTC leden zijn van harte welkom.

Verder zijn velen onder ons sportief actief in de tornooien van de ons omringende clubs. Het KWTC bestuur wenst jullie veel succes en tennisplezier.

Het KWTC bestuur.

Volg ons op Facebook en like onze FB-pagina!