63e KWTC Sterrentornooi – dames 1 Belgian Circuit 2 sterren aan de slag

Beste KWTC leden en fans,

Vandaag 5 augustus beginnen we aan de hoofdtabel van de dames 1 in het KWTC Belgian Circuit 2 sterrentornooi. Tot en met zondag dus elke dag top damestennis te bekijken vanop het gezellige KWTC terras. De finale staat gepland, zondag om 17u00. Check regelmatig de dagplanning of Facebook voor het juiste uur van de wedstrijden.

In de tabel staan klinkende namen als: Bastianon Désiree (A-24), Janssens Lynn (B-15/4 – 56), Widdershoven Estee (B-15/4 – 59) en vele anderen waaronder ook oude bekende Klaartje Van Baarle (B-15/1 wereldkampioene +45). De tabel vindt u hier.

Het belooft spannend te worden.

Hiernaast valt er nog heel wat te beleven:

  • 6 augustus is het Mosselfeest.
  • 7 augustus is het de Smashing Time party
  • 9 augustus is het de finale dag van alle reeksen gevolgd door de afsluitende prijsuitreiking en de receptie van het tornooi

De dagplanning van alle matchen inclusief dames 1 vindt u hier.

En ook tijdens de 2de week kan u terecht in ons clubhuis Brik Pilée of vanaf 16u30 in ons Resto Center Court in de feesttent voor een versnapering of een heuse culinaire verwenning.

Wil u à la minute op de hoogte blijven van al deze activiteiten dan plaats u best een “Like” bij de FaceBook pagina “KWTC 63e Sterrentornooi 2015”.

Wij hopen u deze week nog vaak te ontmoeten in onze club en wensen u nog vee tennisplezier.

Het bestuur.